Datum: woensdag 17 juli 2024, 11:57 - Auteur: Redactie

Café Oranje en ‘ViB’ verlengen hun samenwerking

Eind vorige zomer opende Café Oranje zijn deuren in de Vismarktstraat in Breda en sinds die dag is het duidelijk: de heerlijke kroeg in het hartje van het centrum is een blijvertje. En ook op Voetbalinbreda.nl, want beide partijen hebben hun contract verlengd!

Afgelopen seizoen hebben bij diverse Podcasts opgenomen en was er ook de spannende drankcompetitie, waarin TVC Breda zaterdag 2 uiteindelijk net iets te sterk was voor JEKA 1 en daarmee een volledig verzorgde avond vol drankjes en hapjes won in Café Oranje. Ondertussen stroomde de tent elk weekend vol met enthousiaste bezoekers en hoort een bezoek aan Café Oranje sowieso in het ritueel van een avondje Breda.

Maar komend seizoen wordt onze collaboratie nog leuker. Elke laatste zondag van de maand organiseren wij in Café Oranje de ‘ViB’ Derde Helft. Op deze avond zullen we onder meer twee keer een voetbalquiz organiseren, met prijzen, maar het is ook een netwerkavond bedoeld voor spelers, trainers en andere voetbaldieren van alle clubs uit ‘onze regio’ Breda om na te praten over de wedstrijd, nieuwe contacten te leggen en nog veel meer.

Als kers op de taart zullen we in juni 2025 de ‘ViB’ Awards organiseren. Een feestelijke avond, waarin we de beste speler, trainer, keeper, club en talent van het jaar zullen uitroepen met bijbehorende prijzen. Kortom, we hebben veel zin in onze verlengde samenwerking en zullen zodra het seizoen stukje bij beetje weer begint data bekendmaken voor alle evenementen.

Tot die tijd kunt U klikken om Café Oranje te volgen op Facebook of Instagram.