Wij heten je van harte welkom op onze nieuwe website: ViB 2.0!

Datum: woensdag 18 sep 23:08
Auteur: Mica de Montigny

Wij heten je van harte welkom op onze nieuwe website: ViB 2.0!

Eindelijk: Voetbalinbreda.nl 2.0 is online. Zoals jullie kunnen zien is de website compleet vernieuwd: mooier, moderner en uitgebreider. Het design is flitsend, het nieuws is overzichtelijk en in combinatie met nieuwe items zijn we klaar voor de competitiestart van komend weekend.

Wat is er nieuw en wat gaat veranderen?

Allereerst: wij bieden vanaf komend weekend de ‘ViB’ Seizoenkaart aan. Voor 15 euro per jaar of 2 euro per maand kunt U straks blijven genieten van al onze content. Niet alle artikelen zijn binnenkort gratis te bekijken. Vooral de diepgaande en exclusieve content en de nieuwe video-items zullen enkel en alleen voor de échte voetballiefhebbers beschikbaar zijn.

Vanaf speelronde 1 gaan we tevens spelersprofielen introduceren. Elke speler van de eerste selecties in ‘onze regio’ Breda krijgt een eigen pagina met zijn gegevens. Zo gaan we een exclusieve CV opbouwen en deze ook elke week up to date houden. Zo leren jullie alle voetballers in Breda en omstreken nog beter kennen.

Alvast een voorproefje van onze nieuwe items: 1 op 1 met ViB. Wij nodigen met enige regelmaat een interessante speler of trainer uit om op camera met onze hoofdredacteur de diepte in te gaan. En onze Latje trap-competitie, die wij al in 2011 begonnen, maakt zijn rentree en is dus ‘nieuw’ op ViB 2.0.

Wat ook mogelijk is voor onze seizoenkaarthouders is reacties plaatsen onder artikelen, interviews en video’s. Enkel seizoenkaarthouders kunnen reageren zodra ze zijn ingelogd. Maar let wel, wij screenen de berichten, dus van eventuele anonieme haatcomments zal geen sprake zijn. We houden het sportief.

Ook hebben wij ons logo opgefrist in de stijl van onze nieuwe site. Ook onze social media-kanalen krijgen een nieuwe huisstijl. Dit is nog maar een tipje van de sluier van wat jullie te wachten staat. In de komende periode zullen jullie vanzelf ontdekken wat er nog meer vernieuwd wordt. Tot die tijd: geniet van onze heerlijke website en blijf ons, zoals velen van jullie al ruim 13 jaar week in week uit doen, volgen!

0 reacties

Een reactie versturen

0 reacties

Een reactie versturen

Laatste nieuws

De bekerpoules zitten erop: wie waren ‘hot’ en wie ‘not’?

De bekerpoules zitten erop: wie waren ‘hot’ en wie ‘not’?

De groepsfase van het bekertoernooi is afgelopen weekend tot een eind gekomen en acht clubs uit 'onze regio' Breda zijn doorgedrongen tot de tweede ronde. Voetbalinbreda.nl blikt terug op de afgelopen weken. SCO trapte het seizoen af, Internos bekert verder met Davy...

Baronie en Dongen delen de koek op sportpark de Biezen

Baronie en Dongen delen de koek op sportpark de Biezen

In de Vierde Divisie eindigde de derby tussen Dongen en Baronie onbeslist zondagmiddag. In de dying seconds frustreerden de dorpelingen de bezoekende Bredanaars. In een weinig hoogstaande wedstrijd deelden Dongen en Baronie broederlijk de punten....

NAC Breda-invaller Kacper Kostorz brengt het Rat Verlegh Stadion in extase

NAC Breda-invaller Kacper Kostorz brengt het Rat Verlegh Stadion in extase

NAC Breda hervatte de Eredivisie zaterdagavond met een driepunter. Thuis werd in de slotfase van Fortuna Sittard gewonnen. NAC – Fortuna Sittard lijkt qua spektakel niet te kunnen tippen aan de andere twee thuiswedstrijden die dit seizoen aan de Stadionstraat zijn...